Het Stampertje

Een houten 5 persoons vakantiehuisje op de mooie Veluwe.

Het Stampertje

Het Stampertje is een vijf persoons vakantiehuisje wat zich midden in de prachtige bossen van de Veluwe bevindt. Van buitenaf lijkt Het Stampertje nog het meest op een Canadese blokhut. Ook binnen zie je de houten structuur van dit vrijstaande huisje over het algemeen goed.

Binnen is er een gezellige woonkamer met zithoek en televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron en een Nespresso Professional Machine (capsules hiervoor zijn exclusief te koop bij de receptie/minimarkt).

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden, waarvan één bed een hoogslaper is. Daarnaast heeft de woning een badkamer met douche en toilet.

Het huisje grenst aan een ruime tuin met terras en tuinmeubilair. Verder kun je bij deze woning 1 auto parkeren en is er gratis WiFi.

De Big Five

Zowel op het park zelf als in de omgeving van het vakantiepark in Otterlo kun je op avontuur in de natuur middenin de prachtige Veluwse bossen en biedt daarom de ultieme natuurbeleving.

Vanaf het park wandel of fiets je zo het bos Planken Wambuis in, waar je misschien wel oog in oog met de Veluwse Big Five komt te staan!

Park De Hoge Veluwe

Ga op expeditie naar Nationaal Park De Hoge Veluwe in combinatie met een bezoek aan het Kröller Möller Museum.

Ook tijdens een dag minder weer geniet je van de faciliteiten van het park en van de georganiseerde evenementen voor jong en oud.